SPA - Hotel Carpathia Sinaia Hotel Carpathia din Sinaia va invita la SPA

Dotarile si echipamentele Hotelului Carpathia din Sinaia ofera o plaja larga de proceduri Spa, atat pentru intretinere/relaxare (WellSpa), cat si pentru tratarea multor afectiuni (MedSpa).

Versalitilitatea dotarilor si a produselor de intretinere si tratare corporala din gama Mara Curatio, dezvoltate special pentru aceste dotari, le recomanda tuturor varstelor, sexelor si acopera un spectru larg de afectiuni ale omului modern, oferind posibilitatea unor cure complete, cu rezultate pozitive, intr-o multitudine de tratamente corporale. Atat dotarile, cat si produsele cosmetice utilizate, sunt special concepute pentru tratamente SPA exclusiviste, incadrandu-se in gama de dotari si produse profesionale. Acestea permit oferirea catre clienti a multor RITUALURI, EXPERIENtE si PACHETE Spa de LUX, in functie de sezon, varsta, sex si afectiuni.

Cui se adreseaza?
Gama de produse si terapii Mara Curatio se adreseaza ambelor sexe si tuturor etapelor si procedurilor de tratare a organismului, de la tratarea si intretinerea pielii, a tonusului mental si muscular, a inlaturarii stresului, a tratarii afectiunilor respiratorii, pana la remineralizarea organismului, catifelarea intensa, exfolierea eficienta, efectele calmante, antiinflamatoare si antiacneice, revigorante, energizante etc. Combinand produsele Mara Curatio cu procedurile de hidroterapie, kinetoterapie si aromoterapie corporala recomandate, se ofera un complex terapeutic de intretinere si tratare unic in peisajul tratamentelor SPA. Combinatiile de "ingrediente" naturale asigura relaxarea sistemului nervos, refacerea celulelor, stimularea circulatiei, hidratarea, atenuarea durerilor musculare si articulare, intr-un cuvant, revigorarea si reintinerirea corpului.

Gama de produse si terapii Mara Curatio se adreseaza tuturor varstelor si multor forme de afectiuni si disfunctii ale omului modern. Aceste produse si terapii reprezinta intoarcerea la vechile traditii antice, dacice, grecesti si romane, punand puterea naturii in slujba corpului.

Produse
Uleiurile de Masaj MARA CURATIO sunt potrivite pentru ingrijirea corporala si pentru toate tipurile si procedeele de masaj, avand concentratiile special alese pentru folosirea lor in masajele de relaxare, de intretinere - infrumusetare, terapeutice sau de recuperare functionala, masajul general si pe regiuni, masajul tesuturilor si organelor, precum si masajul reflexogen.
Ingredientele naturale si concentratiile farmaceutice asigura un grad inalt de lubrifiere si mineralizare a pielii. Absorbtia acestor uleiuri este de 100%, asigurand o buna hidratare, detoxifiere si hranire a pielii. Aceste uleiuri se adreseaza ambelor sexe, indiferent de varsta, neavand contraindicatii, datorita ingredientelor exclusiv naturale continute. Ingredientele, datorita continutului optim de uleiuri esentiale, asigura si efectuarea de aromoterapie corporala si olfactiva, in mod eficient si doar pe cai naturale, dublate atat prin piele, cat si prin caile respiratorii.
Produsele pot fi folosite cu rezultate foarte bune si in cazurile de medicina sportiva si pregatirea pentru efort prelungit sau recuperarea dupa acesta.

Exfoliantele pentru fata au la baza experienta de milenii in arta infrumusetarii femeilor, acestea oferind, pe langa hidratarea fetei, curatirea si eliminarea resturilor provenite din descuamari, glande seboree, puncte negre etc.
De asemenea, exfoliantele un bun remediu pentru estomparea si reducerea pistruilor, curatirea porilor, dezinfectarea pielii in profunzime, remineralizarea acesteia. Ingredientele alese si dozate cu grija asigura curatirea si infrumusetarea fara sa provoace reactii alergice, prin folosirea exclusiva a ingredientelor naturale.

Gama de produse si terapii Mara Curatio, prin varietatea lor, asigura toate tipurile de proceduri si tratamente, incepand cu tratamentul profilactic si tratamentul curativ, recuperare functionala. Cu rezultate deosebite pot fi folosite in curele de relaxare (antisress) si curele bioenergetice.

Ti-a placut aceasta pagina? Trimite mai departe pe