Oferta Revelion 2022 - Hotel Carpathia Sinaia Hotel Carpathia din Sinaia va ofera o oferta de nerefuzat. Revelion de neuitat pentru 2 (doua) persoane

Oferta include un discount de 10%

Tipuri camere persoane 4 nopti 5 nopti
Camera Dubla 2 1110 euro 1176 euro
Apartament 2 1390 euro 1474 euro
Rezervarile se fac prin achitarea integrala a pachetului
Pachete valabile in limita locurilor disponibile

PACHETUL INCLUDE
Cazare incepand cu data de 30.12.2022, micul dejun cu exceptia 01.01.2023 (cand va fi brunch), masa festiva de Revelion cu muzica LIVE si invitati surpriza, brunch si cina in 01 ianuarie 2023 cu muzica LIVE.
- Acces la piscina, sauna, jacuzzi, salina (in functie de regulile COVID), internet wireless si parcare in limita locurilor disponibile. informatii si rezervari la 0741.224.765
Facilitati copii: 1 copil pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate (fara pat suplimentar). Pretul patului suplimentar este de 35 euro/noapte.
Pentru al doilea copil sau pentru copiii intre 2 si 7 ani se achita 195 euro/sejur si include pachetul de masa si patul suplimentar.
- Pentru copiii pana la 7 ani se va organiza separat Revelionul Copiilor unde vor avea masa bufet.
- Pentru cei intre 7-11 ani se achita 265 euro/sejur , iar pentru cei peste 12 ani si adulti se achita 345 euro/sejur indiferent de sejurul ales si vor beneficia si de pat suplimentar.
- Pachete valabile in limita locurilor disponibile.
- Taxa de salvamont in valoare de 6 ron/persoana/sejur nu este inclusa.
- Rezervarile se achita integral si sunt nerambursabile
- Oferta este valabila pana la data de 01.09.2022 in limita locurilor disponibile,dupa aceasta perioada hotelul isi rezerva dreptul de a schimba tarifele, precum si termenii si conditiile de rezervare/anulare.

Acces GRATUIT la Jacuzzi

PARCAREA este cu plata la tariful de 10 ron/zi in vecinatatea hotelului.
Taxa de salvamont nu este inclusa - se achita 6 RON de persoana pe sejur.

Ofertele nu sunt valabile de sarbatori legale si zile libere comerciale (Sfanta Marie; Ziua Nationala a Romaniei; sarbatorile de iarna; Ziua Unirii Principatelor Romane; Ziua Muncii; Rusalii)
Oferta este in limita camerelor disponibile! Fiecare oferta are un numar de camere alocate. Va rugam sa verificati disponibilitatea la hotel.

Ti-a placut aceasta oferta? Trimite-o si prietenilor tai de pe
tichete vacanta
tichete vacanta

Acceptam toate tipurile de tichete de vacanta, inclusiv Edenred.

* Tichetele de vacanta sunt nerambursabile!