Oferta Revelion 2022 - Hotel Carpathia Sinaia Hotel Carpathia din Sinaia va ofera o oferta de nerefuzat. Revelion de neuitat pentru 2 (doua) persoane
Tipuri camere persoane 4 nopti 5 nopti
Camera Dubla 2 1060 euro 1126 euro
Apartament 2 1340 euro 1424 euro
Rezervarile se fac prin achitarea integrala a pachetului
Pachete valabile in limita locurilor disponibile

PACHETUL INCLUDE
Cazare incepand cu data de 30.12.2021, micul dejun cu exceptia 01.01.2022 (cand va fi brunch), masa festiva de Revelion cu muzica LIVE si invitati surpriza, brunch si cina in 01 ianuarie 2022 cu muzica LIVE. - Tombola cu premii constand in sejururi la munte si la mare.
- Acces la: sauna, jacuzzi, salina (in functie de regulile COVID), internet wireless si parcare in limita locurilor disponibile.

- Facilitati copii:
- 1 copil pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate (fara pat suplimentar). Pretul patului suplimentar este de 20 euro/noapte.
- Pentru al doilea copil sau pentru copiii intre 2 si 7 ani se achita 180 euro/sejur si include pachetul de masa si patul suplimentar.
- Pentru copiii pana la 7 ani se va organiza separat Revelionul Copiilor unde vor avea masa bufet.
- Pentru cei intre 7-11 ani se achita 250 euro/sejur , iar pentru cei peste 12 ani si adulti se achita 330euro/sejur indiferent de sejurul ales si vor beneficia si de pat suplimentar.

- Taxa de salvamont in valoare de 6 ron/persoana/sejur nu este inclusa.

* Politica de anulare: rezervarile se pot anula gratuit cu 45 de zile inainte de data sosirii ,intre 45 de zile si 25 de zile orice anulare sau modificare se penalizeaza cu 50% din valoarea integrala a pachetului, cu mai putin de 25 de zile inainte de data sosirii pachetele devin nerambursabile si orice modificare sau anulare se tarifeaza cu contravaloarea intregului sejur.

Acces GRATUIT la Jacuzzi

PARCAREA este cu plata la tariful de 10 ron/zi in vecinatatea hotelului.
Taxa de salvamont nu este inclusa - se achita 6 RON de persoana pe sejur.

Ofertele nu sunt valabile de sarbatori legale si zile libere comerciale (Sfanta Marie; Ziua Nationala a Romaniei; sarbatorile de iarna; Ziua Unirii Principatelor Romane; Ziua Muncii; Rusalii)
Oferta este in limita camerelor disponibile! Fiecare oferta are un numar de camere alocate. Va rugam sa verificati disponibilitatea la hotel.

Ti-a placut aceasta oferta? Trimite-o si prietenilor tai de pe
DESCARCA OFERTA
tichete vacanta
tichete vacanta

Acceptam toate tipurile de tichete de vacanta, inclusiv Edenred.

* Tichetele de vacanta sunt nerambursabile!